PENSIUNEA GREENHOUSE – 900 lei/pers -2 nopti cazare cu masa festiva
Tarif camera dubla 1800 lei
(Ouă roşii, drob de miel, cozonac de casă, pasca, branzeturi, legume proaspete : rosii, castraveti, ceapa si usturoi verde, ridichii, vin roşu ).
05.05.2024
Mic dejun : ora 09.00 -11.00 ( bufet suedez)
MASA FESTIVA DE PAŞTE – MUZICA LIVE - ORA 14:30
Miel la propat servit cu bulz si muraturi – in foisorul din curtea pensiunii
* Aperitiv: •Tartina cu somon fumme /•Icre de crap pe lamaie / Salata de boeuf /•Salam Sibiu /•Barcuta cu urda si marar/•Cosulet de rosie cu salata de vinete /•Dobos /•Frigarui de mozzarella si rosii cherry/ Masline asortate /•Bastonase de castravete/ Cas afumat/ Chiftelute
* Borş de miel SAU Ciorba de vacuta servita cu ardei iute – la alegere
* Sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute
* Friptura de miel la tavă SAU Friptura de porc la tava
* Cartofi la cuptor cu rozmarin
* Salata castraveti murati
* Cafea
*Pască, Cozonac si prajituri de casa
06.05.2024
Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez)
- omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de vinete, fasole batuta, zacusca, cereale
- ceai, cafea, lapte, apa
PENSIUNEA GREENHOUSE – 1600 lei/pers - cu pensiune completa
Tarif camera dubla 3200 lei
03.05.2024 - cazarea se face incepand cu ora 10 |
||
Cina ora 19.30 |
|
|
|
Pulpa de pui la cuptor cu piure de cartofi |
|
|
Salata de muraturi asortate |
|
Pachet de bauturi / persoana
- Tuica – 125 ml
- Vin la carafa – 500 ml
- Apa mineral/plata – 1 st (600 ml)
Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez)
- omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de vinete, fasole batuta, zacusca, cereale
- ceai, cafea, lapte, apa
PRANZ – ora 14 |
|
|
|
SAU Ciorba de perisoare |
|
|
Ostropel de vitel |
|
Orez sarbesc |
|
Salata |
- Tuica – 125 ml
- Vin la carafa – 500 ml/ Apa mineral/plata – 1 st (600ml)
Cina ora 20.00 |
|
|
|
Ceafa si carnati de porc la gratar |
|
|
Cartofi taranesti |
|
|
||
|
|
|
- Tuica – 125 ml-
- Vin la carafa – 500 ml-
- Apa mineral/plata – 1 st (600 ml)
(Ouă roşii, drob de miel, cozonac de casă, pasca, branzeturi, legume proaspete : rosii, castraveti, ceapa si usturoi verde, ridichii, vin roşu ).
Mic dejun : ora 09.00 -11.00 ( bufet suedez)
MASA FESTIVA DE PAŞTE – MUZICA LIVE - ORA 14:30
Miel la propat servit cu bulz si muraturi – in foisorul din curtea pensiunii
* Aperitiv: •Tartina cu somon fumme /•Icre de crap pe lamaie / Salata de boeuf /•Salam Sibiu /•Barcuta cu urda si marar/•Cosulet de rosie cu salata de vinete /•Dobos /•Frigarui de mozzarella si rosii cherry/ Masline asortate /•Bastonase de castravete/ Cas afumat/ Chiftelute
* Borş de miel SAU Ciorba de vacuta servita cu ardei iute – la alegere
* Sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute
* Friptura de miel la tavă SAU Friptura de porc la tava
* Cartofi la cuptor cu rozmarin
* Salata castraveti murati
* Cafea
*Pască, Cozonac si prajituri de casa
Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez)
- omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de vinete, fasole batuta, zacusca, cereale
- ceai, cafea, lapte, apa